comment 0

Sommarmakeup från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg makeup

På sommaren är det extra stort fokus på ett härligt glow, och ibland kan det ta en väldigt långt. Kanske tillsammans med ett snyggt gloss på läpparna. Nu lanserar Maria Åkerberg perfekt sommarmakeup! 

Maria Åkerberg skulle öppna en hudvårdssalong, men när hon inte hittade tillräckligt bra hudvårdsprodukter så tog hon fram egna istället. Och kanske är det just för hudvården som Maria Åkerberg är mest känd, men i kollektionen finns även en hel del makeup! Och i sommar släpps massvis med produkter med härligt glow.

Maria Åkerberg Endless Summer

För skimriga ögon i sommar släppte Maria Åkerberg i början av juni Endless Summer, en ögonskuggspalett i limited edition. Uppe till vänster har vi Dusty Rose, till höger Warm Silk. Dessa två funkar lika bra som highlighters. Nere till vänster har vi Toffee i en gulbeige nyans, till höger Hazelnut i en mörkare brun. Dessa två passar perfekt tillsammans. För min smak, som vill ha lite mer markerade ögon, har de inte riktigt tillräckligt med pigment. Men perfekta för en skimrig sommarlook. Kostar 299 kr. 

Maria Åkerberg Highlighters

Nu är jag lite för tidig på bollen, men den 25 augusti lanseras två nya highlighters i puderform. Små och behändiga highlighters i två nyanser; den varmare Golden Peach och den kalla Silver Dream. Appliceras bäst med solfjäderborste på kindbenen. Kostar 189 kr/st för 2,5 g. 

Maria Åkerberg Lip Gloss Miami and Lyon
Lyon och Miami

Till sist är det dags för läpparna, och där har det kommit några nya nyanser på läppglans. Såklart med skimmer! I början av juni utökades sortimentet av Lip Gloss med ricin- och kokosolja med två nya nyanser. Miami har en mild, kall rosa nyans med mycket skimmer. Lyon är istället varmare i en hallonrosa nyans, högpigmenterat som ger mycket färg.

Maria Åkerberg Lip Gloss
Maria Åkerberg Lip Gloss Swatches
Miami, Peachy Dream och Lyon

Den 25 augusti släpps ännu en nyans, Peachy Dream, i en aprikosrosa nyans som ger skimmer och en lätt färg. Glossen kostar 179 kr/st. 

Vad tror du om sommarnyheterna?

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *