comments 2

Söndagsmasken | The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Då var det söndag igen, och imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Söndagsångesten är total, och jag försöker lindra det med veckans söndagsmask som kommer från The Body Shop!

Efter en tre veckor lång semester med god mat, vin och snacks kände jag att det var dags för en rejäl rengöring av hyn. Passande nog lanserar The Body Shop ännu en expertansiktsmask, nämligen Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask som fungerar djuprengörande. En 100% vegansk mask berikad med matcha-te från Kakagawa i Japan och maskrosextrakt som ska avlägsna föroreningar, djuprengöra samt exfoliera och ta fram en härlig lyster.

Japanese Matcha Tea

Applicering: Jag börjar med ett rengjort ansikte, fuktar det och lägger på masken med en foundationborste. Lätt att applicera och jag känner snabbt av ett litet pirr i huden. Känns som att det verkar, utan att vara obehagligt.

Borttagning: Låter masken sitta i 15 minuter innan jag sköljer bort den med varmt vatten med cirkelrörelser för att samtidigt få en lätt exfoliering. Baddar sedan ansiktet med kallt vatten i någon minut för att försöka få porerna att dra ihop sig och avslutar sedan med British Rose Petal-Soft Gel Toner för en mjuk hy med ännu mer lyster.

Sunday mask The Body Shop

British Rose Petal-Soft Gel Toner är fuktighetsbevarande med rosenblad, som tydligt syns i flaskan. Den innehåller ingen alkohol, men däremot Community Trade-producerad ekologisk aloe vera. Den kanske inte ser jättetrevlig ut, men den doftar supergott och känns härlig på hyn.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner

Resultat och Betyg: Första intrycket efter att ha testat masken en gång är bra och den är prisvärd. Jag älskar masker som fungerar som både en mask och en exfolierare. Efteråt känner jag mig len och tack vare tonern även återfuktad. Masken doftar även gott och fräscht och inte alls så äckligt som jag tycker att matcha är att dricka! Vet inte vad jag egentligen har att klaga på, den gör det den ska och får 5 av 5 masker!

Masker 5

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask (195 kr) och British Rose Petal-Soft Gel Toner (210 kr) släpps den 15 augusti.

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

2 Comments

  1. Åh, fasen jag har varit så himla dålig på att lägga mask nu på senaste. Får genast göra det så fort jag kommer hem 🙂
    Hoppas allt är bra med dig, fina du!

    • mm

      Jo jag var också rätt dålig på det men har kommit in i det nu! Speciellt när jag vet att det blir ett inlägg per vecka, så ”måste” man ju lite också, hehe 🙂 Ja men det tycker jag absolut du ska göra! 😀 Jo allt är bra, lite trött efter att precis kommit tillbaka till jobbet efter semestern, men annars så! Hoppas allt är bra med dig också! 🙂 Kram!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *