comments 2

Sudda bort mörka ringar under ögonen med Maybelline Instant Anti-Age The Eraser

Maybelline The Eraser

Det har tagit några år, men nu är Maybellines Instant Anti-Age The Eraser (som jag från och med nu endast kommer kalla ”The Eraser” för enkelhetens skull) äntligen här! 

Det har faktiskt gått en tid sedan jag använde concealer senast, efter att jag hittade IsaDoras Cover-Up Foundation & Concealer. Men nu under sommaren så har jag känt mer för en naturlig look med en lätt sminkning och där kommer concealers in i bilden.

IMG_3397

Maybelline The Eraser är en superkoncentrerad concealer som kommer i en smidig förpackning med en mjuk, härlig svamp som applikator. Formulan innehåller gojibär och ska ge bra täcknig och täcka både fina linjer och mörka ringar under ögonen. Appliceras genom att vrida toppen av applikatorn för att få fram produkt i svampen som sedan sveps under ögonen.

Maybelline The Eraser swatches

En härlig applikator känns lovande, så det ska bli väldigt spännande att testa den här! Det enda negativa är att den bara kommer i två färger, Light och Nude. Men jag hoppas att planen är att ta fram fler nyanser. Priset tycker jag dock är rimligt, den kostar 119 kr och finns bland annat på H&M, Lyko och Nelly.com.

Har ni testat The Eraser?

Ps. Inlägget innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *