comments 2

The Body Shop Piñita Colada

Förra året kom Virgin Mojito. Nu är det dags för ännu en drink när Piñita Colada intar The Body Shops hyllor den 31 maj.

I sommar kan vi, oavsett väder, drömma oss bort till mer exotiska platser. Piñita Colada är The Body Shops tropiska nyhet med inspiration från Karibiens sol, sand och hav. En limited edition-serie med doft av kokos och ananas, ingredienser i den somriga drinken Piña Colada som serien givetvis fått sitt namn ifrån. Kokosen och ananasen är plockad för hand i Karibien.

Pinita Colada

Jag har sett fram emot den här kollektionen och när jag väl fick dofta på den så blev jag definitivt inte besviken, snarare tvärtom. Och jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Det är en väldigt fräsch doft som skriker sommar. Jag är ju egentligen inte så mycket för ananas, när det kommer till att äta den, men just doften tycker jag är väldigt frisk. Den här kommer användas flitigt i sommar!

Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub
Jag börjar med min favorit i kollektionen, som är en krämig body scrub. Det häftigaste med den är att den innehåller äkta riven kokosnöt. En detalj som jag älskar! Scrubben är som sagt väldigt krämig och man ser att det är just kokosflingor man scrubbar sig med. Jag tycker att den river på bra, även om en sockerscrub så klart river mer. Kostar 225 kr.

The Body Shop Pinita Colada Exfoliating Cream Body Scrub
The Body Shop Pinita Colada Exfoliating Cream Body Scrub Open

Piñita Colada Fresh Body Sorbet
Fortsätter med min andra favorit – Body Sorbet. Har en i Satsuma och jag älskar konsistensen. Lätt att applicera och lämnar ingen fet yta efteråt. Känns lätt på huden och doftar så klart fantastiskt. Gillar även att den kommer i en tub vilket gör allt mer hygieniskt och mindre kletigt. Kostar 165 kr.

The Body Shop Pinita Colada Fresh Body Sorbet

Piñita Colada Body Butter
Klassikern Body Butter finns så klart även med! Och förutom just doften då så skiljer den sig inte från The Body Shops andra body butters. Sjunker snabbt in i huden utan att lämna någon fet yta. Passar bättre för torr hy då den ändå är fetare än sorbet. Kostar 185 kr.

The Body Shop Pinita Colada Body Butter
The Body Shop Pinita Colada Body Bytter Open

Piñita Colada Body Wash
Jag gillar att det kommer en body wash i den här serien, det gör den komplett! En smidig flaska som ser snygg ut i duschen. Kostar 85 kr.

The Body Shop Pinita Colada Shower Gel

Piñita Colada släpps den 31 maj.

Vad tror du om kollektionen?

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Kommentera

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *