comment 1

The Body Shop Virgin Mojito – Scrub och Body Butter

The Body Shop Virgin Mojito
Den 26 maj lanserar The Body Shop sin nya limited edition-serie Virgin Mojito med lime och mynta från Karibien. Vi har nu testat seriens Body Scrub och Body Butter!

Fuktighetsbevaring med en twist av lime. Så beskriver The Body Shop sin nya serie Virgin Mojito med inspiration från Sydamerika med en touch av lime och mynta från Karibien. En väldigt fräsch serie som verkligen doftar som en Mojito på burk! Bara av att öppna Body Buttern får hela rummet en uppfräschning.

The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub 1

Body Scruben med sina små gröna korn ser nästan ut som en geléaktig efterrätt och doftar som sagt som en drink. Nästan som mosad kiwi på burk! Känns väldigt fräsch i duschen och doften gör att man känner sig extra exfolierad, om det låter rimligt. Blir toppen att använda nu inför sommaren för att skrubba kroppen och förbereda för en snygg solbränna!

The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub 2

Body Buttern är lite fetare men går ändå in i huden utan att lämna kladd efter sig. Lämnar ifrån sig en fräsch doft som inte känns för tung eller stark, bara väldigt frisk och fräsch. Huden känns återfuktad och len flera timmar efter insmörjning, ska ge 24 timmars återfuktning. Perfekt att följa upp med efter Body Scrub. Då krämen är lite fetare känns den även mer dryg och räcker därför längre.

The Body Shop Virgin Mojito Body Butter 1
The Body Shop Virgin Mojito Body Butter 2

Virgin Mojito lanseras som sagt i butik och online den 26 maj. Kommer detta bli din nya Body Shop-favorit?

Håll även utkik på bloggen efter Virgin Mojito del 2 från Annica som testat Virgin Mojito Body Sorbet och nyheten Body Splash!

// Emma

1 Comment so far

  1. Pingback: The Body Shop Virgin Mojito – Sorbet och Splash | Beauty in Bloom

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *