comments 2

Vägen till en halvmara

HHM
Jag kan knappt förstå det, men i sommar ska jag springa min första halvmara!! Paus för chock! 

Just nu är jag i princip så otränad som jag kan bli. Och nu kände jag att jag var tvungen att få en spark i baken. Jag har tidigare försökt få det genom att anmäla mig till 1-milslopp, men det har inte fungerat. Så nu var det dags, och härom dagen anmälde jag och en tjejkompis oss till Helsinki Half Marathon! Nu ska jag alltså springa 2,1 mil (hjälp.) och då kommer träning krävas. 30-årskris?

Min fråga till er, mina fantastiska läsare, är om ni skulle tycka att det vore roligt att följa med på min resa mot en halvmara? Jag har drygt ett år på mig att gå från otränad till ett halvmaraton, så jag är ute i god tid. Men det gäller att börja nu.

Vad tycker ni? Något ni skulle vilja läsa om?
Kommentera i så fall!

2 Comments

 1. Karin

  Jag skulle gärna vilja följa din resa till en halvmara!
  Funderar själv på att springa en halvmara så det skulle vara mycket sporrande att följa din resa fram.
  Gillar din blogg!

  • mm

   Hej Karin! Först och främst, tack för fin kommentar! Gör mig verkligen superglad att höra att du gillar min blogg 🙂 Och vad roligt att du vill följa med på vägen! Jag ska se vad jag kan få ihop för peppande inlägg 🙂 Och tycker definitivt du ska springa en halvmara! Gör som mig, anmäl dig innan du ångrar dig så har du ingen återvändo sen, hehe 🙂 Ha en fin dag 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *