9 Comments

 1. linnea-aurora

  Jag vill vinna volume för att mitt hår har tagit mycket skada efter omgångar av medicinen roaccutan. Jag vill få tillbaka livet i mitt hår som nu är livlöst och platt. Jag älskar att sköta om mitt hår med bra produkter. Ljuvlig sommartävling.

 2. Ida

  Vilken härlig tävling!
  Om jag hade superturen att vinna önskar jag mig Repair-kitet. På jobbet måste jag ha håret uppsatt, så på fritiden försöker jag att ge svallet extra omtanke. Waterclouds fina produkter låter väldigt spännande för att få ett välmående sommarhår.

 3. Lotta Larsdotter

  Mitt torra trötta skadade hår skulle behöva proffsigt reparerande vård. Så jag hoppas ett repairkit kan få bli mitt. Älskar att prova nya hårprodukter. Gillar på fb och ig.

 4. Ida

  Repair skulle passa mitt stackars slitna och sönderblekta hår perfekt! Jag gillar/följer på facebook och ig som Ida Hermansen/Idatuesday 🙂

 5. Volume skulle passa mig bäst då jag, precis som du har väldigt tunt och platt hår. Jag har väldigt svårt att hitta produkter som faktiskt ger volym, men detta kit låter lovande! Jag följer dig på instagram sen tidigare, heter jesjon9 där 🙂

 6. Paola

  Jag vaknar på morgonen och sliter mitt hår:
  – Jag ser inte klok ut, ej mer till jobbet jag går.
  Ingen volym, bara glanslöst och fult.
  Jag tror jag ger upp, och färgar det gult.
  – Nej … nu ska jag ta det lugnt, med Waterclouds Volume kommer räddningen snart.
  Då blir mitt tunna, trista hår alldeles underbart!

 7. Vilken rolig tävling i precis rätt tid för mig! Första veckan i augusti åker jag till USA för att vara au pair där ett år. Att vara borta i ett år innebär mycket problem med packningen, och särskilt eftersom vi ska vara på en training school första veckan och där bara har tillgång till en liten väska. Då skulle det vara perfekt att ha små reseförpackningar med bra hårprodukter. Jag älskar när mitt ganska platta och ganska tunna hår får lite mer volym, så jag skulle jättegärna vilja vinna ”Volume-boxen”. Så himla kul lösning med en box 🙂
  Det skulle vara fantastiskt att få kicka igång mitt au pair år med nya hårprodukter som är anpassade efter att resa. Det kommer bli en del resor i USA dessutom så även då hade det varit väldigt praktiskt. Jag gillar din sida på Facebook och följer dig på instagram sedan länge.
  Nu håller jag tummarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.