98 Comments

 1. Sofie

  Jag har inte sett detta märke tidigare. Jag föredrar att använda miljötänkande företag av många anledning av och det hade varit superkul att testa dessa produkter.

 2. Isabelle

  Detta är ett helt nytt märke för mig, hade varit superkul att testa!

  Följer på instagram @hedstrombella
  Gillar på facebook Isabelle Hedström

 3. Annika L

  Blir glad i hela kroppen när jag läser om företag som sattsar på miljötänket!
  Det vill man ju gärna uppmuntra.
  Skulle låta alla mina kräm-tokiga vänninor prova så de också började tänka miljömärkt!

 4. Maria

  Jag bor i Norrland där vintrarna kan bli fruktansvärt kalla, förra året hade vi upp mot -30 under en tid.. Huden mår som jag själv mår under den tiden, alltså inte bra! Jag förbereder mig just nu för vad som komma skall, och dessa krämer tror jag hade gjort underverk! Jag har redan blivit torr och fnasig men det kommer bli värre, men förhoppningsvis blir det bara bättre med dessa.

 5. Lisa - mamma till Loa

  Efter varje dusch blir mitt ansikte riktigt torrt och stramt, och då slänger jag oftast på en billig nattcreme från nivea, köpt på ica. Det hjälper för stunden men har inte märkt någon förändring i längden. Skulle bli så glad om jag vann då jag inte har pengarna att lägga ut på lite bättre och dyrare cremer.

 6. Camilla H

  Wow, detta skulle jag verkligen behöva nu. Min hud behöver en total omvandling och fuktkur då den är i väldig obalans just nu. Den är torr, känslig och ser bedrövlig ut. Allt jag vill är att ge den all fukt och näring för att den återigen ska må och se sitt bästa ut.

  En duo som denna utför under,
  en förvandling för huden i svåra stunder,
  tänk vad denna för hudproblemen skulle göra,
  hoppas på tur, nu är det bara att köra

 7. Camilla

  Det sägs ju att utsidan speglar insidan och det stämmer nog, för just nu är jag energilös både inuti och utanpå. Hyn är torr som en öken och jag behöver verkligen pigga upp mig lite. Använder bara ekologisk hudvård så dessa produkter från Madara skulle vara perfekt!

 8. Carina

  Vi har eget avlopp och då vill man inte använda produkter med farliga kemikalier. Detta är ett för mig okänt märke som vore kul att prova!

 9. Andrea

  Jag önskar att jag hade en riktigt bra motivering så jag kunde vinna. Haha men sanningen är den att jag blev väldigt nyfiken på märket och har torr hud så gärna skulle vilja prova. Gillar också när företag tänker till på miljö och så.

 10. Jag har riktigt torr hy året runt, och det är värst nu på vintern, som för de flesta. Jag letar alltid efter nya produkter att testa som kan hjälpa mig.

 11. Isabella Lara

  Jag vill vinna det här för att jag har fortfarande inte hittat en julklapp till min mamma, Jag ville ge henne en ansiktsbehandling men har tyvärr inte råd just nu så lite hudvårdsprodukter skulle vara jättekul att ge bort, hon gillar sånt & är värd allt. Skulle bli så glad

 12. Jag är med! Jag vill vinna det här för att fräscha till min ansikte. Det är verklige torrt som ett senpapper och är verkligen törstig!! Skulle vara kul att få hem det här paketet och få göra sig fin inför julen!
  Jag följer dig på instagram, @foodiebyam
  Följer och gillar samt delat tävlingen på Facebook! 😀

 13. Ebba

  Har aldrig hört talas om detta märke men hade varit roligt att testa på! Min hud är lite extra torr nu under vintern och skulle verkligen behöva något som återfuktar!

 14. Tatiana

  Jag tog ett snack med min hy och frågade hur vi ska få bukt på torrheten. Hyn svarade SOS! Se nu till att vinna denna lettiska hudvårdsduo så får du se på under! Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas min tur är kommen!

 15. Hanna

  Senast i veckan blev jag tipsad om detta märke! Jag köper bara ekologiskt och snälla produkter, så att nu kunna få något som är både eko, snyggt och relativt lokalt vore ju drömmen!

 16. Tina Carlström

  Så spännand med ett nytt märke. Jag har vintertorr hy som dessutom är ännu värre nu när jag är gravid. Jag skulle gärna vilja testa dessa produkter som verkar superbra och särskilt då de är ekologiska.

 17. Malin

  Jag vill vinna detta kit till min mamma som skulle bli glad över att både få lite nya produkter men också prova ett nytt märke! 🙂

 18. Maria

  Ekotänk gillas alltid, och lika alltid behövs fuktpåfyllning till mitt ansikte och händer. Får jag hjälp här tro?

 19. Tilda Bengtsson

  Åh detta hade varit helt toppen! Går på medicin nu som gör att min hy kommer att bli superdupermegatorr och fnasig och dum. Det hade varit lite lättare om man vunnit produkter som ger extra mycket fukt i dessa tiden. Hoppas på det! kram

 20. Sophie Olsson

  Nu när kylan smyger sej på så drar huden ihop sej och jag blir så fruktansvärt torr i ansiktet. Foundationen blir inte bra lagt pga denna torra hud, och det är svårt att täcka de rödblossiga kinderna man får.

 21. Anna J

  Min hud har aldrig krisat så som i vinter 🙁 Torr, fet, utslag och flagnor om vartannat. Jag gillar Madara och har testat några av deras produkter tidigare och varit väldigt nöjd. Jag väljer alltid naturliga produkter eftersom jag ofta reagerar på mineraloljor och syntetiska ämnen.
  Självklart följer jag! 🙂

 22. Maria C

  När vintertid mot min hy är hård,
  behöver jag Mádaras närande vård.
  Detta kit önskar jag till min torra hy,
  för då blir min hud återfuktad och som ny.
  Mjuk och len om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

  Följer på Facebook (Maria Carlweitz) och på instagram @myladymirjam!

 23. Vintertid är min hy torr som fnöske. Den är verkligen inte lämpad för att bo i detta torra, kalla vinterland…. Bra hudvård behövs för att komma till rätta med huden och dessa verkar toppen!

  jessicasundberg1 på Fb och jessicasundberg72 på Insta

 24. Emelie Wandel

  Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

 25. Vendela

  Jag har gillat på facebook och följer på instagram!

  Jag vill vinna då detta blir en fin julklapp till min syster, inget mer komplicerat än så, haha! 🙂

 26. Malin Svensk Björck

  Har aldrig hört om detta märke men det verkar ju jättebra!
  Precis vad min hy behöver. Så jobbigt nu när min rosacea ballar ur och hyn är supertorr och ser ut som elefanthud när jag försöker sminka mig. Bådar inte gott inför jul och nyårs firandet när jag vill vara fin.
  Torrhet ger ju klåda också och maken hotar med att tvinga mig sova med vantar på ?
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!

 27. Jag är en miljöfantast av rang, men har trots det testat mycket få skönhetsprodukter som är ekologiska. Skäms ärligt talat lite när jag skriver det… det är skulle dels lätta mitt samvete samt vara otroligt spännande att testa! Gissar att jag kommer bli fast och helt skippa omiljö-vänliga produkter i framtiden.

 28. Tuva Hjorthall

  Denna väldoftande, fina sörja, vill jag i ansiktet smörja. Blir en härligt syn, när den förbättrar hyn!

 29. Ronja

  Hade verkligen vart super kul att testa dessa då de är ekologiska och det är något jag försöker sträva efter att allt ska va i min vardag. Dessutom skulle mitt anskikte må bra av lite ompyssling, har blivit dåligt med det på sistone.

 30. Claudia Kerttu

  För några år sen blev hela familjen klorförgiftade på ett spa vi besökte. Åkte därifrån helt blekta i både hud, hår och badkläder, vi luktade som vandrande badhus i månader efter. Efter detta har vi alla känslig hud. Bli torra och kliande ffa vintertid. Följer dig på fb claudia.kerttu samt insta claker39

 31. Karolina Bergman

  Hej! Just nu när luften torkar ut min hud, så skulle det passa väldigt bra med dessa produkter! Min hy är även under sommaren torr, så nu är den extra uttorkad. Jag gillar att använda ekologiska produkter som dessa.

 32. Sara Källström

  Min hud skriker efter fukt, den är så torr och sträv! Dessa produkter skulle vara härligt att ha och smörja mig hemma och ha ett eget litet SPA!

 33. Susanna

  Underbart med sådana här produkter – GRYMT! Skulle gärna vilja prov något från Lettland, se vad som finna därifrån, det låter väldigt spännande! Min hud är desto mer nyfiken såklart 🙂

  Tack för fina tävlingar!
  /Susanna. Följer på insta såklart: printforthewin

 34. Marika

  Min hy är både torr och sliten,
  men nu vill jag att den ska stråla,
  Mádara kan bli nya hudvårdsfavoriten,
  på min 30-årsfest hela natten dansa och skåla!

 35. Sofie Altuntas

  Jag har bjudit min älskade mor på en kryssning till Riga i Lettland i februari då hon fyller år. Hon har haft ett jobbigt år på grund av smärtor i sina öron men är på bättringsvägen. Jag skulle vilja komplettera hennes födelsedag med dessa lettiska skönhetsprodukter. Mer än perfekt kan det inte bli <3 Håller tummarna.

  FB – Sofie Altuntas
  IG – @sofie_altuntas

 36. Christina Frisberg

  🙂 Jag har bara hört bra om detta märke men aldrig provat det själv ännu, jag är väldigt nyfiken , kanske kan det vara precis det jag söker för min knastertorra vinterhy?

 37. Asa

  Har hört myclet bra om det här märket, men har inte riktigt råd med att köpa något själv. Älskar hudvård och vill alltid testa nya saker, är dessutom alltid ett stort pluss när de är miljövänligt/miljövänligare i alla fall. Skulle bli skitglad av att få testa de här produkterna

 38. Kattis Bergmansson

  På vintern blir ju huden extra torr och tråkig,den här för att skydda mot det tror jag verkligen inte blir så pjåkigt.

 39. Julianna Fredriksson

  Som ett litet hemma spa med fina produkter är ju toppen,
  så välbehövligt och avslappnande för hela kroppen!
  På vintern blir hyn lätt torr och dyster,
  skulle verkligen behöva få lite lyster!

  Följer på Instagram med namn
  julianna71

  Gillar och delar på Facebook

  Mvh Julianna

 40. Har aldrig hört talas om detta mäke tidigare, men det låter riktigt bra! Hade varit super kul att få överraska min mamma med lite nya och härliga skönhetsprodukter. Det är inte ofta hon själv unnar sig det, och jag vet att hon önskar sig lite nytt inför julen nu. Hon har dessutom jätte torr hy, så dessa produkter skulle säkert göra susen.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 41. Jane Larsson

  112 – hy-akuten tack!
  Jag som bara letar och drömmer efter den där perfekta räddaren i nöden,
  när min hy snart dör torr som tusan hela vintern – döden.
  Dessutom stort stort plus för ekologiskt och miljövänligt, I like!

 42. Eva Olsson

  Har en riktig törstande ansikte. Känns som en öken ibland ?. Sen skulle det vara spännande att pröva märket. Har aldrig hört talas om det. ?
  Gillat på facebook ?

 43. MariaM

  Åh, detta vill jag prova! Min hud skriker ständigt efter fukt och detta ekologiska märke skulle jag gärna prova!
  Gillar på fb, Maria Mattson.

 44. Maria

  Jag har problemhy och torr/blandhy så skulle gärna testa dessa produkter, hoppas hoppas jag och min hy skulle bli glada och må bättre av det! =) God Jul, kram! Följer dig på facebook och instagram, mariamonroees, Maria Monore

 45. Jenny dybner

  att hyn ändras och åldras märks kanske inte så mycket på mig om man tänker på rynkor än, men min hy har blivit torr och stram på sista tiden. Delvis ålderstecken, delvis årstiden som förvärrar det hela.
  Att sminka sig känns trist med torr och kliande hy, dessutom ser det inte fint ut. jag vill jättegärna vinna dessa lyxiga produkter, ett plus i kanten med miljötänkande också!
  tänk att få ha en strålande hy nu inför högtider och festligheter som kommer upp när man vill vara extra pepp!

  följer på instagram (benzelin) och Facebook

 46. Anette Eriksson

  Följer på IG som manettan
  Gillar på FB , Eriksson Inger Anette

  SOS= Situationen är akut
  det verkar som all fukt tagit slut
  Hyn riktigt skriker av törst
  så snälla tänk på mig först

 47. Decibel S

  Min hy är helt omöjlig under höst och vinter. Får alltid utslag, eksem och torra partier. Denna lucka fick gärna anlända som en räddare i nöden, detta är precis sådana produkter som skulle min hy återfuktad hela dagen. <3 Dessutom vore det spännande och roligt att få pröva varumärket Madara. Produkterna lär ju vara heelt underbara. =) God Jul! Mvh/ D

 48. Anna

  Sedan jag stängt min egen mångåriga ekologiska firma är jag alltid nyfiken på nya produkter av andra ekologister!

 49. Maja Lind

  Är så nyfiken på Madara! Hört talas om märket, men inte testat.
  Min hy behöver något upplyftande. Jag har två små barn och hinner knappt tvätta ansiktet ordentligt på kvällen.
  Det skulle vara väldigt lyxigt att vinna detta set!
  Gillar på fb, insta @fiffel

 50. Ellinor

  Jag gillar på Facebook (heter Ellinor G Lindahl) och följer dig på instagram (heter belliellan)!
  Jag har knepig torr och finnig hy och hade gärna provat detta märke!

 51. Maria Vastesson

  ytterligare ett märke jag aldrig hört talas om talas om men som vore kul att få testa och se om det kan bli en favorit..

 52. Ulrika Andersson

  Har inte hört talas om dessa produkter innan, men sos produkter bådar ju gott för min vintertorra hy. Skulle passa på att ta en kväll med bonusdottern i juldagarna, med lite ansiktsmask och krämer hade vi kunnat njuta länge, vilket blir alltmer sällan nuförtiden.

 53. Tess

  Huden celler ropar SOS i kör
  Varför är det ingen som oss hör?
  Men vänta vänta vänta ni bara
  här kommer räddningen från Madara:)

 54. Gerdan R

  Klart jag vill vara ungomlig och snygg
  med Mådara-produkter känner jag mig trygg
  här har jag en verklig chans
  att ge huden lyster och fuktbalans
  Gillar,delar och följer

 55. Lisette Johansson

  Hade velat vinna detta set, för jag har väldigt torr hy och den är inflammerad nu under vintern, så den stramar och kliar otroligt mycket. Så det här kanske hade hjälpt mig att klara vintern utan ett ont ansikte!

 56. Vicki andersen

  Super bra namn…SOS
  Nytt och ekologiskt , låter otroligt spännande .
  Mycket positivt. Håller tummarna

 57. Hannah

  Så härligt med ekologisk hudvård från ett land så nära oss. Jag älskar eko och är alltid intresserad av att testa nytt inom hudvård så detta vore superkul att få vinna.

 58. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Vem vill inte känna sig pigg och som ny med en fräsch hy. Det vill jag då det är välbehag! Hoppas nu att få pigga upp mig med dessa lyxiga saker, det är verkligen en av alla mina smaker! Gillar på facebook

 59. Anne

  Precis som jag tänker på att det jag äter och de saker jag köper ska vara framställda på ett sätt som är miljövänligt och gärna ekologisk och rättvisemärkt så tänker jag på vilka produkter jag använder till hår och hud. Ekologisk hudvård som är snäll mot miljön är därför mycket viktigt för mig. Skulle gärna vinna detta kit från ett märke jag tidigare inte provat för att kunna fortsätta min ambition och min målsättning.

  Gillar på Facebook och har delat tävlingen. Följer på insta: @lakrits456.

 60. freja

  Hade velat vinna detta då min hy är så jäkla torr, speciellt nu på vinter, den flagnar och spricker, kliar och gör ont.
  Hoppas verkligen på tur

  Gillar på facebook (freja stenström) och följer på instagram (jigglybobbs)

 61. Madelene.A

  Jag har fått väldigt torr och känslig hy efter svår sjukdom och cellgifter så denna fina vinst skulle vara guld värd för min hy ❤️ Håller tummarna hårt! Gillar & delar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 62. Eva Å.

  Ingen riktig vinter än men huden i alla fall torr
  trots att jag inte bor i norr.
  Denna vinst från Madará skulle vara toppen
  så om den jag ger inte upp hoppen.

 63. Åh, min hud behöver massa fukt och på problemen få bukt, jag blir så lätt torr och har känslig hy med dessa produkter skulle den känna sig som ny. Håller nu tummar och tår att detta härliga kit mej når. 🙂 Gillar på Facebook och delar tävling där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_ God jul! 🙂

 64. Corina M Cadbrand

  Till att börja med, hade varit superkul att testa en nya produkt!
  Låter som bra produkter om man av olika skäl har känslig hud vilket jag har sedan ett par år tillbaka och får vara aktsam med vilka produkter jag utsätter huden för, tror detta kan vara en produkt för mig 🙂

 65. Ingrid

  Med hy som skriker efter omvård och fukt
  gärna med bra formula och behaglig lukt
  sena nätter när man bara skulle ha en drink
  så slutar det att man somnar med sitt smink
  stressiga dagar med noll tid för skönhet
  fast man egentligen vill, ja ni vet
  skulle jättegärna prova detta kit
  så håller tummarna att detta blir mitt

 66. Pia

  Jag har problem av dignitet,
  Sch…. det är en hemlighet!
  Såg en rynka i spegeln idá,
  och sänder ett SOS efter hudvård som är bra,
  En helrenovering måste ske,
  innan ännu fler gör entré!

  Gillar och följer både på FB och Instagram

 67. Lisa

  När det handlar om spännande nya produkter, som ger huden massor av fukter
  Då vill jag gärna prova på, då jag hoppas på smidigare hud få
  Ekologiska produkter är ett plus i kanten, säger den torra tanten

 68. Ida Erlandsson

  Efter två täta graviditeter med hormonernas berg och dalbana har min hy tagit mycket stryk. Nu vill jag ge hyn all den kärlek (och bra produkter) den kan få.

 69. Anna L

  Behöver en uppfräschning av min hy
  en möjlighet att känna mig som ny
  stackars trötta vinterhud äntligen få
  produkt som gör att den bättre må

 70. Milla

  ÄR väldigt nyfiken på detta och har supertorr hud i obalans. Detta skulle förhoppningsvis rädda min hud och få den att vända totalt. Detta hade varit det bästa för mig just nu.

 71. Caroline Jansson

  Hösten och vintern blir huden så utsatt. Så går jämt och ständigt runt med denn torrhet och kliande känslan. Dessutom är jag världelös på smink. Men vill så gärna lära mig mer. Hade varit kul om jag hade lite mer smink än bara mascara!:)

  Håller verkligen tummarna ✊?
  Gillar och följer.

 72. Solbritt Ilkert

  Ett märke jag inte känner till, men prova detta jag gärna vill.
  Produkter som låter bra för mig så nu väntar jag på chansen att få använda dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.