105 Comments

 1. Carola

  Pga sjukdom har jag väldigt tunt, torrt och slitet hår som verkligen hade behövt sig en stärkande kur. Min torra nariga hud hade blivit glad för resten. 🙂

 2. Pernilla Danielsson

  Vi alla behöver nog hjälp med hud och hår under vintern, så dessa verkar vara toppen! självklart är jag med o önskar mig dessa 🙂

 3. Tatiana

  Som nybliven mamma vore det superkul att vinna något till sig själv eftersom det lätt blir att man hamnar sist i prioriteringen. Läpparna, huden och håret har ju sett sina bästa dagar milt sagt, både graviditeten och vintermånaderna har ju gjort sitt.

 4. Elin L

  Hej!
  Inget får utseendet sabotera
  med detta under kan jag laborera
  detta är ju för mig rena magin
  kitet är ett mirakel blir ren och fin
  God Jul!

 5. Katarina

  Trött och tråkigt är både hår och hud under vintern så behöver all hjälp dom kan få med att bli fräschare så självklart vill jag vinna detta

 6. Både hår, hud och läppar behöver behandlas här.
  Ett av ålderns tecken det är…
  Är 57 nu och hela jag har blivit torr som fnöske…
  Speciellt huden, men håret har oxå blivit mer livlöst

 7. Både på grund av vintern och att jag har en liten bebis så känner jag att hy och hår är super dåliga hos mig just nu och därför skulle jag behöva vinna ☺

 8. Vendela

  Har väldigt trassligt hår och detta skulle hjälp, haha!

  Är ett sånt där typexempel på en tjej som sparar håret långt men slutresultatet blir bara en trasslig röra!

  Jag gillar på facebook och följer på instagram!

 9. Milla

  Att vinna skulle göra susen,
  även om jag är en av tusen,
  har riktigt torra läppar och trasigt hår,
  att vinna skulle förändra hur jag mår.

 10. Tess

  istället för att hänga läpp när håret är slitet
  kan allting fixas med detta kittet
  att få spänst tillbaka i hår och hud skulle vara ett mirakel
  så att man slapp gå runt och se ut som ett spektakel

 11. Sophie

  Mitt största problem vintertid (men jag är en vinterälskare) det är ju att man blir en torrboll, läppar, hår, hud, ansikte, händer, fötter, d v s ALLT på min kropp. (Tur nog så är iaf inte min humor torr!) Jag skulle vilja vinna detta kit, för då skulle jag få bot på några utav mina torra problem iaf! 🙂

 12. Rosis

  Vilket vårdande och lyxigt kit.
  En superbra vinst som kan bli mitt års bästa ”skönhetshit”:-).
  Perfekt för kommande nya år att detta ha.
  Passar min torra hud, läppar och risiga hår så bra:-).

 13. Siri

  Åh?❄️ Jag skulle så gärna vela vinna detta kit då jag skulle behöva skämma bort mig själv genom att ta hand om mig själv ❤️ Har haft ett destruktivt förhållande till min kropp ett längre tag men äntligen bestämt mig för att ändra detta och då skulle detta kit bli en underbar hjälp i rätt riktning mot att visa hur viktigt det är att jag prioriterar mig själv❄️❤️❄️

 14. Carina

  Detta vill jag vinna till min dotter! Här uppe i norr har vi så kallt klimat och kall luft att man huden blir så torr, och håret likaså.
  En väl vårdande behandling är precis vad som behövs ibland, speciellt till min dotter som spenderar mycket tid utomhus i och med att hon har en egen häst. Hagen måste fixas dagligen, även ridturer ute då vi saknar möjligheten att rida inomhus som de flesta stall i vanliga fall kan.
  Jag tycker hon behöver just denna vinst du lottar ut idag mest av allt! Och en gåva är alltid kul att ge bort från min sida.

 15. Anna

  För mig, med torra läppar, risigt vinterhår och känslig hud vore detta den perfekta klappen till jul,
  om Tomten faktiskt kommer till mig den här gången vore det ju otroligt kul!

 16. Malin Ericstam

  Efter en tuff graviditet och förlossning, och sedan flytt och renovering på detta, har jag inte prioriterat mig själv. Både hår och min känsliga hud har därför fått lida och skulle behöva omvårdnas i ett hemma-spa.

 17. Så dålig på att tvätta bort mitt smink på kvällen (dåligt för huden jag vet!). Detta kit skulle ge mig en boost för att orka göra det. Dessutom skulle mitt torra vinterhår verkligen behöva hårprodukten! Följer på insta och Facebook 🙂

 18. Marielle

  Olaplex är räddningen för mitt svintohår. Å de andra två produkterna skulle vara en välkommen bonus för både hy å läppar å händer!

 19. Tilda Bengtsson

  Detta hade varit en toppenjulklapp till min kära mor och kämpar och sliter för oss och hinner aldrig att ta hand om sig själv. Jag hade gärna velat skämma bort henne! 🙂

 20. Jackie

  Nu under vintern går jag ständigt med torrt hår, hy och läppar, därmed skulle denna vinst för mig vara en lättnad! Att återigen få tillbaka lyster och glans, åh jag hoppas på denna chans! Torra läppar, hår och hy med denna lucka blir jag som ny, för vem vill inte känna sig fin? Speciellt nu under denna mörka tid! kram

 21. Lisa

  Har byalage som är på utväxt, topparna är helblekta och väldigt torra och fnasiga, särskilt nu när det är vinter och luften i norra sverige är väldigt torr. Olaplex skulle alldeles säkert göra mitt hår mycket fräschare och gladare, nyfiken på de andra produkterna med, skulle kännas lyxigt att få chansen att testa dem!

 22. Mikaela

  Jag är bara så trött på livlöst hängande hår och torr hud i pannan.
  När jag klagar över min hud blir alla mina vänner arga på mig eftersom jag inte har finnar, de förstår inte att torr hud också är jobbigt och tom kan göra ont. Ge mig en återfuktnings bomb,tack!

 23. Sabina Fontana

  Wow vilket bra kit. Jag tror de flesta skulle behöva dessa produkter över vinterhalvåret. Varför just jag skulle vinna skulle kanske kunna vara för jag är en ”fattig student” och allt vad det innebär och jag skulle bli så himla glad och tacksam! Hoppas du får en fin dag! 😀

 24. Sandra Berly

  Detta skulle jag vilja unna mig själv med, då min starkare hy har fått stå ut med mycket nu under vintern. Jag har heller inte haft den tiden till att ta han om mitt yttre, då skola, jobb och annat snurrar i huvudet. Därför hade det underlättat för mig att sätta i gång med en hemmakur där jag ser till att pyssla om mig själv lite, för det är jag värd!

 25. Malin

  Jag vill vinna för att jag är i ett stort behov av mirakelprodukter då jag tycker nästan allt har knasat till sig den här vintern med torr hud, torrt, skadad och livlöst hår, eksem och torra läppar. Så därför känns ju det här kitet som gjort för mig! Dessutom har jag varit sugen på att testa Olaplex väldigt länge, så att få hem den produkter skulle vara en dröm som blir sann! Jag gillar på facebook

 26. jenny

  detta kit vill jag ge min storasyster som fyller år på julafton.
  Hon är världens bästa vän, syster och mamma till sina 2 barn.
  Hon är värd lite ompyssling.

  följer på instagram (benzelin) och facebook.

 27. Hanna

  Jag provar mig fram med olika huskurer och tips på hur man stärka hår och fixa hyn,
  men med detta kit behöver jag inte längre prova utan jag kan lyxa rejält!

 28. När det är vinter blir hela jag så himla torr om läpparna, händer, ansikte och hår. Eftersom jag har fet hy resten av året är mina produkter anpassade efter det och därför behöver jag verkligen dessa återfuktande produkter och har hört mycket gott om Olaplex och tror verkligen att det hade gjort nytta för mitt hår!

  Gillar på facebook 🙂

 29. Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är att sköta om sin kropp och hy. Bra och rätt produkter vid rätt tillfälle är A och O och dessa vill jag verkligen testa då jag tror de skulle passa perfekt.

  Jessicasundberg1 på FB och jessicasundberg72 på insta

 30. Maria Alm

  Min norrländska kropp, hy och hår är i desperat behov av all hjälp den kan få. Skulle bli överlycklig att vill detta lyxiga kit. En guldkant i tillvaron för kropp, hy och hår!

 31. Jag behöver en rejäl återfuktning! Mina händer är torra som sandpapper, även mitt hår ärr torrt och står åt alla håll och kanter! Ett litet hemmaspa hade varit perfekt för mig nu i vintertid!!!!!
  Följer på instagram @foodiebyam
  Gillar och delar på Facebook!

 32. Anna

  Mitt hår och min hy är i desperat behov av bättre produkter som faktiskt hjälper till att återfukta och göra gott!

 33. Elin

  på grund av en sjukdom är mina nagelband alltid torra och inte så fina och samma sak gäller min hy, den är så otroligt torr så jag kliar mig bokstavligen flera gånger/dag
  Mitt hår har även blivit torrt denna vinter
  Så dessa produkter skulle passa perfekt att vinna nu!

 34. Eva Olsson

  Nu när det är mörkt och kallt så blir man trött , deppig och torr i hela kroppen. Från topp till tå.
  Att vinna det här kittet skulle kännas helt underbart för både kropp och själ.

 35. Tina Carlström

  Olaplex hade gjort under för mitt hår, har bara hört positivt om det. Skulle så gärna vilja testa och se om det funkar på mitt stripiga amningshår. Läpkrämen skulle vara toppen för mina munsår jag haft i flera månader nu. Vill mer än gärna bli av med dem. Hoppas vinna detta fina kit!

 36. Erika Häggström

  Med läppar, hud och hårtoppar torrare än fnöske så skriker den här fina kalenderpresenten mitt namn! 😀

 37. Sara

  Pga älskar bioderma & behöver en ny till gymmet, drömmer om att prova olaplex samt är en torris så ini helv. <3

 38. Marie Persson

  Lyxigt paket som jag skulle vilja vinna och göra mig fin med. Kanske inför en kväll med någon drink på stan med en god vän, vilket inte hänt sen februari då jag är nybliven mamma ❤

  Gillar på instagram och facebook 🙂

 39. felicia

  Mitt hår skulle behöva en riktig uppfriskning och likaså mitt ansikte, vore roligt att testa produkter jag aldrig hört om tidigare!

 40. Agnes Larsson

  Jag är med och tävlar, under vintern när det och kallt och mörkt behöver håret och speciellt läpparna och huden all återfuktning och boozt de kan få. Så det skulle inte skada med dessa produkter som verkar underbara!

 41. Caroline L

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig detta lyxiga kit i present. Har aldrig testat produkterna så jag är mycket nyfiken.

 42. Emma Bergström

  Jag är en sån himla torris – ja när det gäller håret och huden alltså 🙂 Har hört mycket gott om detta Olaplex, det verkar ju vara världens mirakelkur. Jag skulle gärna vilja testa! Mitt rufs är rätt så slitet efter en skilsmässa för ett år sedan. Jag tappade jättemycket hår som nu är på utväxt. Lite extra glans och fukt skulle vara toppen. Och vilken hy behöver inte bra produkter i december? Jag som bor i norra delen av norra Sverige räcker upp handen direkt 🙂

 43. Malin Svensk Björck

  Har hy så torr och fnasig
  Är nästan alldeles trasig
  För att inte tala om mitt hår,
  Slitet och visar av sjukdom spår,
  Jag vill helt enkelt bara,
  Lite vacker och fin vara,
  Att för ett litet ögonblick
  Känna en glädjekick
  För att jag av lycka ler
  När jag mig i spegeln ser

  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck

 44. Emelie Wandel

  Mediciner har påverkat både hud och hår. Ett sånt här kit vore fantastisk. Och jag hade fått njutning på köpet 🙂

 45. Camilla H

  Från ett riktigt risigt hår,
  en omvandling från Olaplex du får,
  och dina torra läppar kan Dr Lipp genast ändra,
  men detta magiska kit skulle under hända

 46. Hannah

  Wow vilket häftigt pris, en chans att förnya på alla sätt och vis. Jag skulle behöva en ny look till vinterns alla fester, men det känns som att badrumsskåpet bara rymmer rester.

 47. Maria Vastesson

  Precis som många andra så önskar jag vinna produkter med förhoppningen om att hitta något bra som passar mig..

 48. Ellinor

  Jag är ny i skönhetsproduktvärlden, och vill prova hit och dit för att hitta de bästa alternativen för mig och min hud. Dessa verkar passa mig perfekt, så dessa hade jag gärna provat!

 49. annsophie

  Bedrövligt! säger spegeln och bligar argt på mej
  har väl aldrig sett en sån trist och färglös tjej
  ögon, läppar, hår, allt behöver en makeover
  låt Beyond Beauty ta fram din skönhet
  hår ska få nytt kvalitet
  mun och ansikte ska fresta
  Med produkter från de bästa!
  Beyond Beauty du är pricken över i
  hur snygg och lyxig tjej jag ska bli!
  denna vinst kommer bli en make over hit
  för Beyond Beauty vinst is da shit

 50. Stina

  Vilket kit! Jag har hört att Olaplex gör underverk för håret och skulle bli jätteglad om jag fick prova det för att vårda mitt hår. Ansiktsvattnet passar min känsliga hud perfekt, kan enbart använda parfymfri ansiktstvätt för att inte få blemmor. Nu på vintertid får jag alltid torra läppar och vill hitta en produkt som verkligen fungerar.

 51. Daphne Alice

  Långa dagar och sena nätter med tentapluggande har gjort att både hud och hår fått komma i andra hand, vilket tyvärr syns. Jag hoppas på att vinna detta paket så att jag kan vårda mig själv ordentligt och känna mig fräsch och fin igen!

  Gillar såklart på facebook och har även delar där med namnet Daphne Alice 🙂

 52. Astrid

  Jag kör ofta på hårinpackning för att min långa hår ska hålla sig så bra som möjligt! Något av ett mål är att få klippa av mig håret inom kort för att ge till någon som gör peruker, samtidigt som jag vill ha lite hår kvar till mig själv. I nuläget är mitt hår cirka 70/80 cm men jag vill ju såklart att det ska hålla sig så starkt som möjligt så länge som möjligt!

 53. Malin Byman

  Allt på mig känns lite trist och torrt
  Den här nyblivna mamma vill ju till jul bli hot, hot, hot
  Det kan dock behövas lite hjälp kan jag i spegeln se..
  Men med sådana här kvalitetsprodukter kan nog ett under ske!

  Håller tummarna och följer er på insta!

 54. Annika L

  Hej! Ja de var verkligen ett bra kitt!!
  Vem vill inte få pyssla om sin fina kropp å knopp som är med dag in och dag ut, i regn och rusk och genom glädje och sorg. Hade fått vara underbart att tacka för allt kroppen gör med en ordentlig dos kärlek tillbaka!

 55. Anni

  Först och främst har jag haft en tenta idag fast jag är väldig sjuk, sen fyller jag år imorgon men kan inte fira för att jag mår så dåligt.
  För några år sen när Bioderma kom ut har jag testat men ganska säker på att det var fejk jag köpte, skulle därför så gärna vilja testa den riktiga. Min Eight hour cream för mina torra läppar håller på att ta slut så en nipple balm behöver jag. Sen har jag definitivt behov av att få starkare hår då jag inte har vårdat håret på sistone.

 56. Linnea

  Det här skulle jag verkligen behöva vinna. Mitt hår och min hud har blivit så torr p.g.a. medicinering så det känns som att ingenting hjälper längre, vore väldigt spännande att få testa dessa produkter och se om de kan hjälpa mig att återställa huden och håret till normalt tillstånd igen.
  Följer på Instagram och facebook.

 57. Eva Å.

  En verkligen fin julklapp. Jag söker efter något bra till hår och hud, söker med lykta och ljus. Är ingen ung brud och håret är inte fint som snus. så Lucka nummer åtta skulle bli en perfekt julklapp.

 58. Gerdan R

  Bedrövligt! säger spegeln och bligar argt på mej
  har väl aldrig sett en sån oglamourös tjej
  hud, hår och läppar, allt behöver en makeover
  du är säkert vacker, men skönheten sover.
  Nu hoppas jag att detta sköna kit
  snart blir bara mitt
  då får ansiktet och håret en unik chans
  att återfå sin spänst och fuktbalans

 59. Alexandra

  Vilka produkter!
  Skulle älska dess för mitt hår ja det är väldigt slitet (står åt alla håll och kanter)
  Gått av här och där, väldigt torr hy och känsligt och hört att era produkter ska vara väldigt bra.
  Mina läppar blir väldigt lätt torra och äckliga rent ut sagt.
  Jag vill samma sak som alla andra ^^ Att känna sig själv vacker för sin egna skull 🙂

 60. Michaela L

  Många människor skulle behöva lite mer lyx i sitt liv,
  men för min del finns det inte pengar till mer än en oliv.
  Jag behöver vinna lite vardagslyx för att få lite ny energi,
  tänk att få ett paket på posten istället för en dyr avi!

  Gillar på facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 61. Åh, nu på vintern blir jag lätt så torr, läpparna blir fnasiga och spricker lätt och håret är slitet och nött, ja bara spegelbilden gör mej alldeles trött! Dessa produkter låter som ett mirakel och det är precis vad min kropp skulle behöva nu och få skämma bort sig själv hade varit härlig lyx! 🙂

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson Följer på Instagram som frozenvanilla_

 62. Maria C

  Jag har torr och känslig hy som behöver milda rengöringsprodukter för att inte reagera med rodnad och värme, så därför skulle Bioderma och Dr Lipp vara toppen att få prova! Också mitt hår är skört och svagt och går av hela tiden, dels på grund av sjukdom, men också för att jag har slingat det. Under åren har det blivit väldigt slitet och det verkar inte fungera med regelbundna toppningar och proffsiga hårvårdsprodukter för att det ska bli bättre. Jag skulle innerligt gärna vilja få chansen att nu få prova Olaplex som jag har läst och hört så mycket positivt om. Om jag denna lyxiga tävling vann, skulle min önskedröm om ett starkt och friskt hårsvall äntligen bli sann!

  Följer både på facebook (Maria Carlweitz) och på instagram @myladymirjam och har delat tävlingen på min facebooksida! =)

 63. Åh wow, vilket superkit! Sist jag var och klippte mig (har blont, långt och tunt hår) så föreslog frisören just olaplex och det verkar verkligen superbra, men jag har fortfarande inte unnat mig det såhär ett år efter, haha.. Jag bor ensam med två små och jag går inte först om man säger så, speciellt inte vad gäller ytliga ”behov” 🙂 så hoppas, hoppas på tur att vinna! Även de andra produkterna verkar toppen!!

  Kram Matilda (gillar och följer på fb och insta, matatilda)

 64. Frida Fornander

  Åh vilket underbart kit att skämma bort hår, hud och läppar med i vinterkylan! Skulle bli så glad över en vinst och det skulle verkligen vara härligt att boosta sitt yttre och få en liten självförtroende-kick!
  Gillar dig på sociala medier! Tack för en fantastisk julkalender 🙂

 65. Maria

  Min bästa vän har precis flyttat från Skåne till Umeå, och den torra luften här uppe förstör hennes hy och hår totalt. Det hade varit kul att kunna ge detta lyxiga kit till henne så att det kanske känns lite bättre nu efter flytten!

 66. Anna L

  Dr Lipp, Bioderma och Olaplex,

  Frisören säger du måste köa Olaplex, men kassan är skral
  Min läpp är sprucken och narig och behöver hjälp total
  Ansiktet känns inte riktigt rent, vintertrött är min hy
  skulle så gärna känna mig som ny
  så när jag läser om detta lyxiga paket
  vill jag gärna ta del av produkternas hemlighet
  få en mild len jul med stjärnglans i mitt hår
  hoppas många mistelpussar då jag får

  zemam på Instagram
  Anna Larsson På Facebook

 67. Evelina

  All denna lyx min kropp vill ha,
  då blir den nog extra go å gla’.

  (Följer BeyondBeauty på Instagram, nightblur)

 68. Camilla Wiklund

  Olaplex har jag drömt om att få testa hur länge som helst! Är hemma med fyra ryggfrakturer så denna lyx skulle verkligen muntra upp. Då kan jag pyssla om mig här hemma medan ryggen läker!

 69. Sofie Altuntas

  Önskar påbörja det nya året fräsch och fin <3 Håller tummarna

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

 70. SANDRA

  Åh! Detta är exakt vad jag behöver ?
  Jag har lidit utav extrem näringsbrist vilket resulterat i torr, sprucken hy i ansiktet samt att håret blivit tunnt och skört. Det här kitet känns verkligen ultimat för mig!

 71. Amanda

  Åhh vilket perfekt kit till mig med supertorrt hår och hud, speciellt läpparna! Och vill ju att sambon ska vilja pussa dem!

 72. Julianna Fredriksson

  Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. Olaplex, Bioderma och Dr Lipp vilken underbar feeling,
  stunder av lyxig hudvård, är vad jag mest av allt önskar.

  Följer Beyond Beauty på
  Instagram med namn julianna71

  Följer och delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna

 73. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det låter som riktigt bra produkter allihop, och det vore riktigt kul att få unna sig dessa. Som ensamstående mamma är jag dålig på att prioritera mig själv, och just skönhetsprodukter är något som sällan inhandlas. Det här lyxiga paketet skulle därför komma till stor glädje.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag delat tävlingen offentligt. Följer dig även på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 74. Anna Johansson

  Så länge sen jag provade något nytt, kanske blir jag som förbytt. Eller så hittar jag bara något intressant, eller kanske något jag vill använda konstant!

  God jul!

 75. Johanna VL

  Alltså mitt hår behöver räddning. Det går av och har blivit jättekonstigt,trots att jag under flera år låtit det vila från färgning osv. Kanske olaplex kan vara min räddare i nöden?

 76. Charlotte Håkansson

  Under vintern och de kalla månaderna blir min hud extra torr och jag får röda eksemfläckar som kliar. Därför är det viktigt att jag smörjer in mig så slipper jag den fruktansvärda klådan som är så hemsk att få.

 77. freja

  Den där dr.lipp är fantastisk!
  Fick en i en box jag prenumerar på, och har efter det köpt massor, men nu är det snart slut.
  Hade gärna vunnit detta kit och fått prova även det andra grejerna 🙂

  Gillar och följer på facebook och instagram (freja stenström & jigglyboobs)

 78. kexin

  vill ha spakväll med mamma och detta hade varit perfekt för det <3 har precis flyttat hemifrån så ses sällan numera. Men under julledigheten så åker jag hem till mamma under en vecka och så har vi planerat in massa mys

 79. Ida

  När vintervinden blåser kall och hård
  önskar jag mig lyxig skönhetsvård.
  Något för läppar, ansikte och håret
  som gör mig mjuk och vacker hela året.

  Följer på fb och Insta.

 80. Camilla H

  Detta skulle jag vilja vinna för att rå om mitt hår på bästa vis. Det är väldigt tjockt, torrt och självlockigt. Detta skulle göra mig så glad. 🙂
  Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.