PR & Policy

Beyond Beauty är en svensk skönhetsblogg som drivs av Emma Svensson. Bloggen följer både pressetiska regler och marknadsföringslagen. Alla åsikter, omdömen och betyg som publiceras på bloggen är helt mina egna och kan inte köpas eller påverkas av en tredje part.

Copyright
Allt material, så länge inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Du har därför inte tillåtelse att kopiera, sälja eller publicera något av Beyond Beautys material utan mitt tillstånd. Vill du använda bilder eller text? Maila mig och fråga! Vid godkännande ska en tydlig länkning till beyondbeauty.se finnas.

Produktrecensioner, pressutskick och produktprover
Produktrecensioner är, så länge inget annat anges, testade av mig själv och med produkter som jag köpt för mina egna pengar. Beyondbeauty.se tar tacksamt emot pressutskick, information, produktprover och event från företag eller PR-byråer. Produktprover och pressutskick som mottages testas noga innan en produktrecension skrivs. Jag garanterar dock inte att jag skriver om eller recenserar produkter från pressutskick eller produktprover. Jag bestämmer själv vilka produkter jag vill skriva om. Jag skriver dock inga inlägg för ersättning i form av produkter eller pengar. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Affiliatelänkar
Vid tillfällen förekommer affiliatelänkar i inläggen på BeyondBeauty.se. När affiliatelänkar förekommer informas det om detta i inlägget, länkarna är dessutom alltid märkta med en asterix (*). Affiliatelänkar är unika och gör att en procentuell del av eventuella köp, alternativt en klickersättning, går till bloggens ägare. Detta påverkar inte på något sätt varans pris utan ersättningen tas direkt från säljaren/leverantören.

Jag smyger inte
Jag har skrivit på Better Bloggers upprop Jag smyger inte som ska verka för en bloggbransch där vi följer marknadsföringslagen och bloggetiska regler. Vi sätter vår trovärdighet och vår integritet högst.

I korthet innebär Jag smyger inte följande:

  • Om du fått kompensation i produkter eller pengar för att skriva om ett företag ska inlägget direkt märkas ut som ”sponsrat” eller ”reklam”.
  • Om du har så kallade ”affiliatelänkar” i ditt inlägg ska inlägget direkt märkas ut med ”inlägget innehåller annonslänkar/affiliatelänkar”.
  • Om du fått produkter från ett företag, en goodiebag eller pressutskick bör inlägget märkas med ”pressutskick, jag har fått detta” eller liknande.

Jag smyger inte

Kontakt
Representerar du ett företag eller ett märke som kan vara av intresse för mig och mina läsare och vill skicka prover till mig? Eller vill du bara säga hej? Då är du välkommen att höra av dig till mig på emma@beyondbeauty.se